Logo

COVID-19, we vertrouwen op uw inschatting

  Sunday, March 8, 2020 | Uncategorized

We doen niet mee met het aanzwengelen van de angst rondom het Corona virus, maar het wordt wel verwacht dat we er iets over melden. Omdat onze locatie in Noord-Brabant is volgen we de procedures & eisen van het RIVM. 

[UPDATE 15 maart 2020]

Lees op onze website de meest recente informatie!

https://www.muziekschoolraamsdonksveer.nl/updates-muziekschool-en-corona-virus/

[/Einde update]

Op dit moment hoeven we dus niets te doen, maar het wordt verwacht dat personen die voldoen aan enkele kenmerken, dat die thuis blijven. Meer informatie is te vinden op https://www.rivm.nl. Zover dus niets anders dan wat normaal gebruikelijk is. We zullen coulant omgaan met meldingen van talenten die thuisblijven ivm de genoemde klachten. De afgemelde lessen zullen omgezet worden in inhaaltegoeden die later weer gebruikt kunnen worden.

Op dit moment hoeven we dus niets anders dan wat normaal gebruikelijk is te doen. Handen wassen is niet iets wat enkel nu moet gebeuren, dus we gaan verder met wat we graag doen: vooral plezier hebben met muziek maken!

Meer informatie:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Sinterklaas & Kerst 2019

Tuesday, October 22, 2019 | Uncategorized

We gaan al weer richting de feestdagen! Muziekschool Raamsdonksveer gaat voor de liefhebbers gewoon door met lessen. Natuurlijk is het geen probleem om lessen tijdig af te melden. Probeer tijdig eventuele wijzigingen door te geven, dan kan ik daar met mijn planning rekening mee houden. In het Talentenportaal kan iedereen aangeven wanneer hij/zij de les(sen) wil volgen. Dit kan op een andere dag of een andere tijd zijn. Indien lessen ruim op tijd worden afgemeld, dan komt daar natuurlijk ook geen rekening van. Natuurlijk vinden we het nog veel leuker om jullie gewoon tijdens de lessen te zien!

Mocht je geen toegang hebben tot het Talentenportaal, laat het dan gerust weten. We hebben daar enkel een Email adres voor nodig (of ik maak handmatig een toegangscode aan). Inloggen is niet lastig en daarna heeft u weer toegang tot alle informatie!  

Tot ziens bij Muziekschool Raamsdonksveer!