Logo

LESSEN
In bijna alle gevallen heeft een talent een vaste tijd om lessen te volgen. Dit kan wekelijks zijn, of om de week.

PLANNING
De agenda wordt gevuld met de standaard lessen op de vaste dag & tijd zonder einddatum. Indien het talent voor een bepaalde tijd of een vast aantal keren lessen volgt, dan kan een einddatum worden aangegeven. 

LESOVERZICHT
Voor aanvang van de nieuwe maand (3e of 4e week) wordt er per mail vooraf een les- & betaaloverzicht voor de planning van de volgende maand gestuurd. Reageer direct als er een datum niet correct is of wanneer je een datum wilt wijzigen, anders wordt de maand volgens de planning gefactureerd.

BETAALVERZOEK
In de laatste week van de ‘vorige’ maand of de eerste week van de maand volgt een betaalverzoek per Whatsapp / SMS / Email. De betaling dient binnen 3 dagen te worden voldaan. De betalingen zijn dus vooraf.

BETAALBEVESTIGING
Zodra de betaling ontvangen is sturen we een ontvangstbevestiging. 

PLANNING WIJZIGEN
Wil je lessen annuleren / wijzigen van de lopende maand? Tot 3 dagen voor de les krijg je automatisch een tegoed dat je kunt inzetten voor een inhaalles (dus op een ander moment). Dit inhaal-lestegoed blijft 1 jaar geldig.

WIJZIGINGEN OP HET LAATSTE MOMENT
Wil je binnen 3 dagen een les afmelden, dan kan het zijn dat deze les toch berekend wordt. Laat het dan altijd ook per Whatsapp / SMS weten! De les verplaatsen mag altijd. Je mag er ook voor kiezen om de volgende les een extra lange les in te plannen (check de agenda voor de beschikbare tijden). 

LESSEN VERREKENEN
Om de 15 lessen mag je een les op het laatste moment afmelden en krijg je alsnog een tegoed. Je mag om de 15 lessen ook kiezen om 1 les laten verrekenen als tegoed.

Alle info is terug te vinden in het Talentenportaal. Mocht er iets onduidelijk zijn, laat het ons weten.

Telefoon & Whatsapp: 085 047 0464
www.muziekschoolraamsdonksveer.nl