Logo

Vakantie! Lekker warm en veel tijd!

Monday, June 24, 2019 | Tip

Tijdens de zomerperiode hebben veel talenten een andere weekindeling dan normaal. Sommige talenten zitten op school en hebben of krijgen vakantie. Andere talenten werken, maar hebben een ander rooster of vakantie.

Daarnaast is het weer ook waarschijnlijk nog eens erg wisselend. Of het is enorm warm, of het regent: zo is Nederland. In de muziekruimte staat de airco in ieder geval klaar om de temperatuur aangenaam te houden.

Wil je wel een les volgen, maar komt de reguliere planning niet goed uit? Kijk dan zeker eens in de agenda (calendar) naar de vrije tijdvakken die je kunt gebruiken. Als je een normale les tijdig afzegt (3 dagen voor de les), dan krijg je automatisch een tegoed om een ander vrij tijdvak te registeren. Het kost dan dus niets extra's, maar je wijzigt gewoon je les. Binnen die 3 dagen kan het ook, maar dan raden we aan om altijd een appje te sturen zodat we kunnen nagaan wat er mogelijk is. Vaak is het geen probleem en dan is het ook snel geregeld.

Zo kun je dus eenvoudig een les die op een warme middag zou zijn omzetten naar de koele ochtend en kun je die middag bijvoorbeeld gezellig op het terras een drankje pakken of gaan zwemmen.

Kom je er niet uit? Stuur even een berichtje en dan helpen we je!